Biografie

Pont over de IJssel bij Brummen

Geboren als babyboomer in het Gelderse Brummen. Dorp aan de IJssel, de Veluwe als achterland. Na een onvrijwillig intermezzo van 16 maanden in ‘s lands leger, kwam ik op mijn 21ste in Utrecht terecht. De samenleving verkend door middel van 10 actieve jaren in de PSP, maar de hoofdmoot was de scheikundestudie.  Aansluitend gepromoveerd op een milieutoxicologisch onderwerp (voor wie meer wil weten: google maar op Konemann + toxicity, QSAR of mixture).

In 1980 in het westen van het land aangekomen. Tot 2007 vervulde ik diverse rollen bij de overheid. Beleidsmaker bij het ministerie van VROM, inspecteur van de volksgezondheid bij VWS en manager bij het RIVM. Ik werd trotse vader van Reinier, Onno en Tessa.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is camper-strand.jpg

In 2007 verliet ik de overheid en werd zelfstandig consultant. Daarnaast heb ik steeds meer tijd ingeruimd voor ambachtelijke activiteiten: bouwen en verbouwen, overigens uitsluitend voor onszelf, familie en vrienden.  Het bouwen van twee Campers wordt op deze site nader beschreven. Daarnaast ben ik in de verrassende wereld van de Genealogie gedoken. Ook daarvan vind je resultaten op deze site. Ook wat meer tijd om te sporten.  In 2014 heb ik mijn professionele activiteiten beëindigd. Inmiddels ook opa geworden, trouwens. Mijn nevenactiviteiten zijn mijn hoofdactiviteiten geworden